Büyükşehir ailesi bayramlaştı

Başkan Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret eden Büyükşehir çalışanları, Kurban Bayramı’nı kutladı

Büyükşehir ailesi bayramlaştı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde personelin bayramlaşmasını kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcıları Tahir Büyükakın, Mustafa Çöpoğlu ve Ercan Yazıcı da, bayramlaşmada hazır bulundu. Büyükşehir ile bağlı yan kuruluşların yöneticileri ve çalışanlarıyla bayramlaşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Büyükşehir Belediyesi olarak, aynı zamanda çok büyük bir aileyiz. Kocaeli’nde yapılan hizmetlerde, Büyükşehir ailesinin her ferdinin emeği ve alın teri var. Kocaeli halkına yapacak hizmetlerimiz daha bitmedi. Daha büyük bir azim ve kararlılıkla, gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya, Kocaeli halkının yüzünü güldürecek yeni eserler üretmeye devam edeceğiz’’ dedi.