Bulduk´a “geçmiş olsun” ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, geçtiğimiz hafta sonunda sağ ayağından ameliyat olan Büyükşehir Belediyesi Hesap İşleri Daire Başkanı Seyit Battal Bulduk`u tedavi gördüğü Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi`nde ziyaret etti. Burada yaklaşık yarım saat kalan Başkan Vekili Şeker, ameliyatı gerçekleştiren doktorlardan Bulduk`un sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ziyarete Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu da katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, geçtiğimiz hafta sonunda sağ ayağından ameliyat olan Büyükşehir Belediyesi Hesap İşleri Daire Başkanı Seyit Battal Bulduk´u tedavi gördüğü Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi´nde ziyaret etti. Burada yaklaşık yarım saat kalan Başkan Vekili Şeker, ameliyatı gerçekleştiren doktorlardan Bulduk´un sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ziyarete Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu da katıldı. 

MORAL BULDUM
Başkan Vekili Şeker ve Ustaoğlu´nun ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Seyit Battal Bulduk, “Bu ziyaret bana aynı zamanda moral verdi. Kendimi daha iyi hissediyorum” dedi. Başkan Vekili Şeker de, Bulduk´un ayağındaki şikayetlerine rağmen sağlığını ihmal ettiğini ancak sonunda ameliyata ikna olduğunu söyledi. Şeker, “Seyit Bey işinde son derece titiz bir arkadaşımız. Zaman yokluğundan sağlığını ihmal ediyordu. Neyse ki sonunda ameliyat oldu. Artık daha sağlıklı bir şekilde aramızda olacak” dedi.

HAFTAYA TABURCU OLACAK
Kısa bir süre daha İstanbul Kartal Yavuz Selim Hastanesi´nde kalacak olan Bulduk, önümüzdeki hafta taburcu olacak. Bulduk´un izinli olduğu sürede kendisine İşletme İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel vekalet edecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!