Bir tatlı huzur aldılar

Başkanla iftar yapan Huzurevi sakinleri daha sonra Ramazan çadırındaki etkinlikleri izledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fuar alanında sürdürdüğü Ramazan etkinliklerinde önceki akşam Bağçeşme Huzur Evi sakinlerini ağırladı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun Antikkapı Restaurant´ta verdiği iftar yemeğine katılan Huzur Evi sakinleri daha sonra Fuar alanındaki Ramazan çadırına geldi. Orta oyunu seyreden, fasıl dinleyen yaşlılar, nostaljik bir Ramazan akşamı geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

ÇOK EĞLENDİLER
Ramazan etkinliklerinin gerçekleştirildiği çadırın önceki akşam önemli misafirleri vardı. Bağçeşme Huzurevi´nde kalan vatandaşlar Başkan Karaosmanoğlu´nun verdiği iftar yemeğinin ardından Ramazan çadırına konuk oldu. Çadırda fasıl müziği eşliğinde çaylarını içen Huzur Evi sakinleri zaman zaman eserlere eşlik etti.


Huzur Evi sakinlerinden Necmiye Çetin bir ara sahneye çıkarak izleyenlere şarkı söyledi. Necmiye Nine söylediği şarkı ile izleyenlerden büyük alkış aldı.

ORTA OYUNUNU İLGİYLE İZLEDİLER
Faslın ardından Tiyatro Bizbize Grubu “Kavuklunun Kahvesi” adlı orta oyunu ile sahne aldı Yedi kişinin rol aldığı oyun sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvar Müdürü Mahmut Emekli oyunculara çiçek takdim etti. Huzur Evi´nde kalan yaşlı vatandaşlar orta oyununu da büyük bir beğeni ile izledi. Huzur Evi sakinleri fuardan ayrılmadan önce Büyükşehir Belediyesi sağlık kabininde ücretsiz kemik ölçümü yaptırdı.

ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ
Fuarda güzel bir Ramazan akşamı geçiren Huzur Evi sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ve yetkililerine teşekkür etti. Başkan´ın her fırsatta kendilerini aradığını söyleyen Huzur Evi Sakinleri, “Özellikle üç yıldır her Ramazan bizimle iftar yapıyor. Halimizi hatırımızı, bir şeye ihtiyacımız olup olmadığını soruyor. Allah razı olsun. Ramazan çadırındaki eğlenceleri de çok beğendik, adeta eski Ramazanları yeniden yaşadık Herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!