Bekirpaşa 3. dünya ülkesi gibiydi

Başkan Karaosmanoğlu Bekirpaşa esnafı ile kahvaltılı toplantıda buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bekirpaşa esnafı ile sabah kahvaltısında buluşup, sorunları dinledi. Göreve devraldıklarında Bekirpaşa´nın üçüncü dünya ülkesi görünümünde olduğunu belirten Karaosmanoğlu, “Biz insanımızın huzuru ve rahatı için çalışıyoruz” dedi.

ÖNCE KAHVALTI
Bekirpaşa´nın Bekirdere Mahallesi´nde düzenlenen kahvaltılı toplantıya, Başkan Karaosmanoğlu, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, polis karakolu amiri Turgay Fidan, mahalle muhtarları ve çok sayıda esnaf katıldı. Bölge esnafı, özellikle caddelerin yeniden düzenlenmesi ve altyapının tamamlanması ile Bekirpaşa´nın farklı bir görünüm kazandığını söyledi. Özellikle su baskınlarının ortadan kalkması, katlı otopark yapılması, kültür merkezi kurulması, Bekirpaşa´da büyük rahatlığa yol açtı.

İNSAN MUTLULUĞU ÖNEMLİ
Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün çalışmaları insanların huzurlu ve mutlu bir yaşantı sürmesi için yaptıklarını söyledi. Kocaeli´nin her köşesi ile daha güzel olması için çalıştıklarını anlatan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımız, insanlarımız daha güzel bir kentte yaşasın diye uğraşıyoruz. Bekirpaşa, birkaç yıl öncesine kadar üçüncü dünya ülkesi gibiydi. Yaptığımız hizmetlerle bugünkü haline geldi. Kanal boyunu tamamladığımız da bu bölge cazibe merkezi haline gelecek” şeklinde konuştu.

HİZMET SÜRECEK
 Altyapıyı yapmadan üstyapıya girmediklerini belirten Karaosmanoğlu, “Yaptığımız işi düzgün yapmaya çalışıyoruz. Her şeyi geleceği düşünerek yapıyoruz. Kocaeli´nin en güzel kültür salonunu burada yaptık. Şimdi parkını yapıyoruz. Bekirpaşa´da birçok sorunu çözdük. Kocaeli´nin her köşesi gibi burası da güzelleşiyor ve üçüncü dünya ülkesi görünümünden kurtuluyor. Bu hizmetleri yapmaya, hizmeti ayağınıza getirmeye devam edeceğiz” sözü verdi.

KÜLTÜR MERKEZİ BİTİYOR
Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ve Bekirdere Muhtarı Ömer Turan, yapılan hizmetlerden ve Başkan Karaosmanoğlu´nun verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler. Kahvaltının ardından Başkan Karaosmanoğlu beraberindekilerle birlikte esnafları gezdi. Bekirpaşa Katlı Otoparkı ve Kültür Merkezi inşaatını inceleyen Karaosmanoğlu, son aşamaya gelen kültür merkezinin bölgeye canlılık kazandıracağını anlattı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!