Başkan´ın 2 maaşı şehit ailelerine

Başkan Karaosmanoğlu, Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası`na katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası´na iki aylık belediye başkanlığı maaşı ile destek verdi. Haber Türk Televizyonu´nun canlı yayınına katılan Başkan Karaosmanoğlu, kampanyaya 12 bin YTL bağışladı.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI
PKK terörüne karşı canlarını hiçe sayarak savaşan, bu uğurda şehit ya da gazi olan kahramanlar için başlatılan ve Türkiye´nin dört bir yanından büyük ilgi gören Milli Kampanya´ya bir destek de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´ndan geldi. Haber Türk Televizyonu´nun canlı yayınına katılan Başkan Karaosmanoğlu, kampanyaya 12 bin YTL tutarındaki iki aylık maaşı ile destek verdi. Başkan böylece şu ana kadar kampanyaya katılan yüz binlerce kişiden biri oldu.

BİRLİKTELİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ
Başkan Haber Türk spikerine canlı yayında “Bu anlamlı kampanyaya ben de katılmak istiyorum kabul eder misiniz?" sorusunu yöneltti. Spikerin “büyük bir memnuniyetle” yanıtının üzerine Başkan Karaosmanoğlu, 12 bin YTL tutarındaki iki aylık belediye başkanlığı maaşını Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası´na bağışladığını açıkladı.

ÖNEMLİ OLAN BİRLİKTELİK
Başkan, “Bu gönül birlikteliğine katılmak istedim. Az veren maldan, çok veren candan” dedi. Haber Türk spikeri de Başkan´a kampanyaya katılmasından dolayı teşekkür etti ve “Sayın Başkan, burada önemli olan miktar değil. Önemli olan birlik ve beraberliğimize sahip çıkmamız. Size de bu katkınız nedeniyle teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

BİRLİKTELİĞİMİZİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ
Başkan Karaosmanoğlu, yayında ayrıca Türk halkının kampanyaya gösterdiği desteğe dikkat çekti. Kampanyayı büyük bir sevinçle takip ettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “İşte biz böyle bir milletiz. Vatanımız, toprağımız söz konusu olduğunda hemen bir araya gelir ve gerekeni yaparız. Bu kampanya da bunun en güzel örneği” dedi.

DAHA DA ARTAR
Başkan, Türk halkının bu gibi kampanyalarda güvene büyük önem verdiğini ifade ederek, “Halkımız paranın güvenli eller tarafından toplandığına inanırsa sahiplenir. Bu kampanya da onlardan biri. Dolayısıyla ben miktarın daha da artacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!