Başkan´dan Tayfun ailesine taziye

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı`nda sözleşmeli Veteriner Hekim olarak görev yapan Batuhan Tayfun (30) ani ölümü herkesi yasa boğdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı´nda sözleşmeli Veteriner Hekim olarak görev yapan Batuhan Tayfun (30) ani ölümü herkesi yasa boğdu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Değirmendere Belediye Başkanı Hasan Özer Değirmendere Topçular Mahallesinde oturan Tayfun ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Karaosmanoğlu, sevgi dolu başarılı çalışmalarıyla hatırladığı Veteriner Hekim Batuhan Tayfun´un ani ölümü nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

AİLE YASTA
Başkan´ın ziyareti, yasta olan Tayfun ailesi için teselli oldu. Emekli Deniz Astsubayı Baba Nihat Tayfun ile Kadriye Tayfun oğullarının ölümünü hala kabullenemezken, ziyaret sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Merhum Batuhan Tayfun´un ailesini teselli eden Karaosmanoğlu, “Biz değerli bir personelimizi, sizler sevgi dolu kardeşimizi kaybettiniz. Ben onun gülen yüzünü hiçbir zaman unutmayacağım” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!