Başkandan taraftara centilmenlik teşekkürü

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Kocaelispor taraftarının bu sezon gösterdiği performanstan çok memnun

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki akşam Kocaelisporlu taraftarlara Antikkapı Restaurant´ta iftar yemeği verdi. Yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, bu sezon taraftarın centilmence tutumundan oldukça memnun olduğunu belirtti. Başkan Karaosmanoğlu, “Tel örgülerin kalktığı stadımızda en ufak bir taşkınlık yok. Benim için en büyük başarı budur” dedi.

GENÇ ÖMER´İN FORMASI BAŞKANA
Kocaelispor´un içeride dışarıda tüm maçlarına giden taraftar grubundan yaklaşık 100 kişilik bir grup, dün akşam düzenlenen iftar yemeğinde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. Taraftarlarla birlikte aynı masayı paylaşan Başkan Karaosmanoğlu, Yeşil Siyah renklere gönül veren gençlerle sohbet etme imkanı buldu. Samimi bir ortamda yenen iftar yemeği sonrasında KOSTAD Başkanı ve Kocaelispor Yönetim Kurulu üyesi olan Cemal Derya, Başkan Karaosmanoğlu´na Kocaelispor alt yapıdan yetişen 17 numaralı Ömer Uzuner´in formasını hediye etti. Başkan Karaosmanoğlu´na Kocaelispor´a bugüne kadar verdiği destekten ötürü teşekkür eden Derya, bundan sonra da bu desteğin artarak devam edeceğine inandığını belirtti.

“TARAFTAR, KÖTÜ SONUÇLARI UNUTTURDU”
Başkan Karaosmanoğlu, taraftarın bu sezonki centilmence tavırlarından dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu sezon geldiğim tüm maçlarda taraftarımızdan hiçbir kötü söz, çirkin tezahürat ve küfür duymadım. Bu olay beni Kocaeli halkı ve Kocaeli gençliği adına son derece mutlu etti. Bu sevincim bazen aldığımız kötü sonuçların bile önüne geçti.”

“DAHA İNANÇLI, DAHA KARARLI BİR TAKIM İSTİYORUM”
Daha inançlı, daha kararlı, canını dişine takan, sorumluluk alan bir takım görmek istediğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “şu ana kadar alınan sonuçların bizi tatmin etmedi. Ama bu takıma sonuna kadar destek olmalıyız” dedi.
Bu sezon en önemli madalyayı Türkiye´nin en centilmen taraftarı olarak Kocaelispor´un hak ettiğini kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, kendisinin de bundan büyük memnuniyet duyacağını söyledi.

“TRİBÜNLER KENTİN GÜZELLİKLERİNDEN BİRİDİR”
Kocaelispor taraftarlarını izlemekten büyük keyif aldığının altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, tribünlerin bir üniversite gibi olmasını istedi. Bu anlamda her zaman Yeşil Siyahlı taraftarların yanında olacağını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Birbirimize yardımcı olarak bu kentin güzelliklerini ortaya çıkarmak gerekir. Bu tribünlerde bu kentin en büyük güzellikleri arasındadır. Spor dostluk ve kardeşliktir. Asla düşmanlık değildir. Bunu herkesin böyle algılaması gerekir” dedi.

“SAHAYA BEN ÇIKIP OYNAYACAĞIM”
Bir taraftarın “Bizim için en büyük güzellik süper lige çıkmaktır. Takım süper ligde olursa şehir daha güzel olur” yorumu üzerine görüş belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Artık futbolcular üzerine düşeni yapamazlarsa, sahaya ben çıkıp oynayacağım” sözlerini sarf etti. Başkanın bu esprisini tebessümle karşılayan taraftarlar, Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür ederek, hafta sonu oynanacak Akçaabat Sebat maçında kendisini tribünlerde görmek istediklerini belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!