Başkan´dan köylere tesis sözü

Raket Sporları Sempozyumu için Başkan´a teşekkür ettiler

Bir süre önce yapılan “Raket Sporları Sempozyumu” düzenleme kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaossmanoğlu`nu makamında ziyaret ederek, kendilerine verdiği destek için teşekkür etti. Ziyaret sırasında sporun her türlüsüne destek sözü veren Karaosmanoğlu, “Spor, gençleri kötü alışkanlıklardan koruyan, sağlıklı olmalarını sağlayan en güzel uğraştır” dedi.

TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Sempozyumu düzenleyen KOÜ Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yavuz Taşkıran, Serpil Sarper ve Spor Yazarı Hatice Başe, Başkan Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. Prof.Taşkıran, Karaosmanoğlu`na sempozyumun organizasyonunda verdiği destek için teşekkür ederken, “Sizin gibi spora gönül vermiş insanların desteği, medyanın ilgisinden uzak olan spor dallarını ayakta tutmaya yarayacaktır. Herkesin bu konuda duyarlı olması, gençlerimizin farklı spor alanlarına yönlenmesini sağlayacaktır. Sizlerin desteği ile köyler arası masa tenesi şampiyonası yapmak istiyoruz” dedi. Taşkıran Karaosmanoğlu`na sporla ilgili kitaplar hediye etti.

BÜYÜKŞEHİR`DEN TESİS ATAĞI
Ziyaret sırasında spora her zaman destek olmayı sürdüreceklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Spor, dalı ne olursa olsun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutan, sağlıklı birey olarak yetişmelerini sağlayan bir araçtır. Kentimizin şu an çok tesis açığı var. Hepsini bir anda gerçekleştirmemiz zor. Nerede bir boş yer bulsak geleceğimizin teminatı gençlerimize spor tesislerinin en mükemmelini yapmak için kolları sıvadık. Köylerimize varıncaya kadar her yerde spor tesisi kurarak, gençlerimizi spora yönlendirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan`ında “potasız okul kalmasın” projesini anlattı. Proje kapsamında kocaelindeki tüm okullara yazı yazıldığını ve ilk aşamada 200 okulun bahçesine basket potaları, voleybol direkleri ve minik kale direkleri yapılacağını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!