Başkan´dan “Hoşgeldin” ziyareti

Karaosmanoğlu ve ekibi, İSU Genel Müdürü´nün makamındaydı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İSU Genel Müdürlüğü görevine getirdiği İlhan Bayram`ı makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dedi.

KURMAYLARI İLE GİTTİ
İSU Genel Müdürlüğü`nde yapılan görev değişikliği ile bu göreve getirilen İller Bankası İstanbul eski Bölge Müdürü İlhan Bayram, makamında tebrikleri kabul ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki akşam Yeni Genel Müdür Bayram`ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Karaosmanoğlu`nun kurmayları olarak bilinen Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu ve Başkan Danışmanı Ömer Polat`da hazır bulundu.

NÖBET DEĞİŞİMİ
Ziyaret sırasında İlhan Bayram`a başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu bir nöbet değişimidir. Çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz ve İSU bu tempo içinde en ağır yükü omuzlamış kurumlardan biri. Yorulmalar olacaktır, yorulan gidecek, yerine daha dinç birileri gelecektir. Burada yaşanan budur. Görevi gereği ilimizdeki sorunları yakından tanıyan İlhan Bayram hizmetleri en üst düzeye taşıyacaktır. Buna inanıyorum” dedi. Bayram, Başkan Karaosmanoğlu ve kurmaylarına kendisine olan güvenlerinden ötürü teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!