Başkan´a vatandaş ödülü

Gölcük Şirinköy sakinleri, Karaosmanoğlu`na yaptığı hizmetler için plaket verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Şirinköy´de vatandaşlar tarafından düzenlenen törende yaptığı hizmetler için plaketle ödüllendirildi. Yapılan hizmetlere verilecek en büyük ödülün vatandaş taktiri olduğunu söyleyen Karaosmanoğlu, plaketin kendisi için önemli olduğunu söyledi.

ÖNCE ESNAF ZİYARETİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, beraberindeki Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İhsaniye Belediye Başkanı Mehmet Olgun ve Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Mevlüt Demir ile birlikte esnafı ziyaret etti. Fatih Caddesi´nde esnafları dolaşan Karaosmanoğlu, büyük bir ilgi ile karşılandı. Cadde esnafı yapılan hizmetlere teşekkür ederken, Başkan Karaosmanoğlu, daha güzel hizmetler üretmek için çaba gösterdiklerini anlattı. Kendilerine en büyük desteğin Başbakan Erdoğan tarafından verildiğini söyleyen Karaosmanoğlu, hizmet üretiminin Ankara desteği ile arttığını dile getirdi.

 

ANLAMLI PLAKET
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu daha sonra Gölcük Şirinköy´de bulunan 13 ve 14. ada sakinlerinin düzenlediği törene katıldı. Konutlar için yapılan çevre düzenlemesi ile büyük bir rahatlığa kavuştuklarını söyleyen 13. Ada Başkanı Nurettin Seymen, vatandaşlar adına Karaosmanoğlu ve Ellibeş´e teşekkür etti. Konut sakinlerinin ortak kararı ile hem Karaosmanoğlu´na hem de Ellibeş´e birer teşekkür plaketi verildi.

EN BÜYÜK ÖDÜL
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, aldığı ödülün kendisi için çok anlamlı olduğunu dile getirdi. Hizmet için göreve geldiklerini, yapılanların vatandaş tarafından taktirle karşılanması kadar güzel bir şey olamayacağını anlatan Karaosmanoğlu, “Vatandaşın ödülü en güzel ödüldür. Çevre düzenlemesini yaptık ama sırada ağaçlandırma çalışması var. Ağaçlandırmayı yapacağız, ama bakımını ve korunmasını çok iyi yapmalısınız. Biz hizmette kaliteden ödün vermiyoruz. Verdiğimiz hizmet ise sizler içindir, ona sahip çıkacak olan sizlersiniz” dedi.

HİZMET SÜRECEK
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise yaptığı konuşmada, hız kesmeden hizmetleri sürdüreceklerini anlattı. Büyükşehir desteği ile hizmetlerin daha çabuk ve zamanında vatandaşa ulaştırıldığını anlatan Ellibeş, vatandaşın hizmetleri taktir etmesinin anlamının büyük olduğunu ifade etti. Tören sonrası Başkan Karaoasamanoğlu, bir süre önce trafik kazası geçiren Halıdere eski Belediye Başkanı Niyazi Çakır´ı evinde ziyaret etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!