Başkan’dan Batman’a son görev

Başkan Karaosmanoğlu, vefat eden Büyükşehir personeli Mehmet Akif Batman’a son görevini yerine getirdi

Başkan’dan Batman’a son görev
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Deniz Ulaşım Müdürlüğü çalışanlarından Mehmet Akif Batman’ın cenazesine katıldı. Batman’ın acılı ailesine başsağlığı dileyen Başkan Karaosmanoğlu, vefat eden Mehmet Akif Batman’ın eşi Ayla Batman ve kızı Cansu(12)’yu da teselli etmeye çalıştı. Geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden 44 yaşındaki Batman, 5 yıldır Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapıyordu. Evli ve biri kız (Cansu-12) biri erkek (Ömer-6) olmak üzere 2 çocuk sahibi Batman’ın cenazesi Fevziye Camii’ndeki öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Ulaşlı’da toprağa verildi.