Başkan Vekili Şeker`den şantiyelere gece operasyonu

BEKÇİYİ ALKOL ALIRKEN YAKALADI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, önceki gece belediyenin bazı birimlerini denetledi. Başkan danışmanı Ömer Polat`la birlikte saat 01.00 sıralarında Solaklar Sapağı`ndaki İSU ve Fen İşleri şantiyesi ile Mezbaha tesislerine giden Şeker, yetkililerden bilgi aldı. Şeker, Mezbaha`yı denetlerken bekçi Necmi Yiğit`i alkol alırken yakaladı.

EKSİKLİKLERİ SÜRATLE GİDERİN
Denetleme sırasında gözlemlediği eksikliklerin süratle giderilmesi için yetkilileri uyaran başkan vekili İlyas Şeker, Kocaeli genelinde denetlemelerin sürdürüleceğini belirterek şu değerlendirmeyi yaptı: “Büyükşehir Belediyesi olarak halkımıza en kaliteli hizmeti vermek için tüm birimlerimizle hazır olmak durumundayız. Bunun için herkes üzerine düşen görevi ciddiyetle ve sorumluluk duygusuyla yerine getirmeli.”