Başkan STK´ları dinledi

Dernek ve oda yöneticileri istek ve sorunlarını anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşu yöneticilerini makamında kabul etmeyi sürdürüyor. Başkan Karaosmanoğlu son olarak Kocaeli Otomobil Sporları Derneği, İzmit Fırıncılar Odası, İzmit Yelken Kulübü ve İTO 14. Mobilyacılar Meslek Komitesi üyelerini ağırladı.

KOSDER`DEN TEŞEKKÜR
Başkan Karaosmanoğlu ilk olarak kısa adı KOSDER olan Kocaeli Otomobil Sporları Derneği yöneticileri ile bir araya geldi. Yönetim kurulu üyeleri Cafer Kozluca, Mert Kaya ve Mümtaz Kolaylı`nın da yer aldığı kabulde söz alan dernek başkanı Ceyhun Yalçın, 24-25 Eylül 2005 tarihlerinde düzenledikleri Ford-Otosan Kocaeli Rallisi`ne Büyükşehir Belediyesi`nin yaptığı katkılardan dolayı başkana teşekkür plaketi verdi.

MOBİLYACILARIN TALEBİ
İkinci ziyaret İTO 14. Mobilyacılar Meslek Komitesi üyelerinden geldi. İTO Meclis üyesi olan Ramazan Baştürk ve Mustafa Kalkan`ın önderliğinde, İzmitli bir grup mobilyacı esnafının gerçekleştirdiği ziyarette, şehir dışında bir mobilyacılar sitesi açılması konusu ele alındı. 2006 yılında Türkiye`ye örnek bir site yapmak istediklerini belirten mobilyacılara başkanın yanıtı olumlu oldu. Karaosmanoğlu, ilk etapta uygun bir yer bulmak için araştırma yapılmasını istedi.

KİMLER KATILDI?
Ziyarette şu isimler hazır bulundu: Ramazan Baştürk (Baştürk Kardeşler Mobilya), Levent Karaman (Beşerler Mobilya), Rasim Kurt (Anadolu Mobilya), Kani Baştürk (Kardeşler Mobilya), Mustafa Efe (Efem Mobilya), Adem Koç (Koçsar Mobilya), Mustafa Aklan (Döşen Mobilya), Zihni Özüer (Özüer Mobilya), Hüseyin Kanca (Kanca Mobilya), Erol Alpaslan`ın (Çilek Mobilya).

İZMİT PAZARCILAR ODASI
İzmit Pazarcılar Odası`nın yeni başkanı Ahmet Serimer de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte başkanı ziyarete geldi. Erol Kumsal, Galip Pekcan, Nail Kurtar, Abdullah Kabadayı, Mustafa Pektur, Yüksel Türk, Seyfettin Çalın, Polat Bayrak ve Mustafa Çay`ın hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Karaosmanoğlu yeni yönetimin Perşembe Pazarı projesi ile Yahya Kaptan`a modern pazar kurulması yönündeki fikirlerini dinledi. Görüşmede ayrıca, Ulus Pazarı`nın kaldırılması konusu da masaya yatırıldı.

İZMİT YELKEN KULÜBÜ
Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Yelken Kulübü Başkanı Dr. Turgay Arslan ile üyeler Kenan Evin ve Atilla Turunç`u da makamında kabul etti. Başkan Arslan ziyarette, ağırlık olarak 2006 yılında yapılacak Yelken müsabakaları konusunda Başkan Karaosmanoğlu`na bilgi verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!