Başkan Karaosmanoğlu ilk iftarını çadırda yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilk iftarını Büyükşehir Belediyesi`nin İzmit Halkevi meydanında kurduğu Ramazan çadırında yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilk iftarını Büyükşehir Belediyesi`nin İzmit Halkevi meydanında kurduğu Ramazan çadırında yapacak. Bu ay boyunca hiçbir davete katılmayacağını daha önce açıklayan başkan Karaosmanoğlu, önümüzdeki günlerde farklı ilçelerde oturan dar gelirli ailelerin evine habersiz konuk olacak. Karaosmanoğlu iftar sofrasında bulduğu ile yetinecek, ev halkı ile sohbet ederek sorunlarını dinleyecek.

RAMAZAN`A HOŞGELDİN YÜRÜYÜŞÜ
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Perşembe günü “Ramazan`a Hoşgeldin Yürüyüşü” düzenleyecek. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu`nun da yer alacağı yürüyüşe, Büyükşehir meclis üyeleri meclis toplantısının hemen ardından katılacak. Saat 17.30`da gerçekleştirilecek olan yürüyüşe tüm Kocaelililer katılabilecek.

İLK GÜN PROGRAMI

Bu arada Büyükşehir Belediyesi`nin Halkevi meydanında gerçekleştireceği Ramazan etkinlikleri de Cuma start alacak. İftar yemeği ve teravih namazının ardından çadırda; çocuk eğlenceleri ve tiyatro, illüzyon, palyaço gösterisi, ateşbaz, Grup Mevlana, Tasavvuf  Müziği ve sema gösterileri Kocaelililer`in beğenisine sunulacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!