Başiskele Barbaros Caddesi’ne üstyapı

Büyükşehir Belediyesi, Başiskele ilçesi Karadenizliler Mahallesi Barbaros Caddesinde 4 bin 600 ton asfalt serimi yaptı

Başiskele Barbaros Caddesi’ne üstyapı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Karadenizliler Mahallesi Barbaros Caddesinde üstyapı çalışması yapıyor. 1200 metre uzunluktaki Barbaros Caddesinde yağmursuyu hattı imalatı tamamlandı. Caddede 4 bin 500 ton plent miks temel serimine başlandı. Pmt serimi sonrası caddeye 4 bin 600 ton asfalt serimi yapıldı.

YAĞMURSUYU HATTI YENİLENDİ

Ağır tonajlı araçların sıkça kullandığı Karadenizliler Mahallesi Barbaros Caddesinin eskiyen ve bozulmaların meydana geldiği 9 bin 600 metrekare eski asfaltı trimer kazısı ile kazındı. Cadde boyunca yağmursuyu hattı yenilendi. 4 bin 600 ton asfalt serilecek cadde tek taraflı kaldırım imalatı da yapılacak.

BAŞİSKELEYE PRESTİJ CADDELER

Başiskele ilçesinde Ali İslam, Atatürk, Kahramanlar, Yarbay Mustafa ve Millet caddelerinde üstyapı çalışmalarıyla prestij caddeler kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Karadenizliler Mahallesi Barbaros Caddesinde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.