Başbakan dünya şampiyonluğu istedi

Başbakan Erdoğan`a Avrupa kupasını takdim eden Büyükşehirli karateciler, dünya şampiyonu olmak için söz verdi

Avrupa şampiyonu olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Karate Takımı, kazandığı kupayı AK Parti mitingi için ilimize gelen Başbakan Recep Tayip Erdoğan´a armağan etti. Şampiyonları kutlayan Başbakan Erdoğan, yeni hedefin dünya şampiyonluğu olmasını istedi. 

KUPAYI ESKİ SPORCUSU TAKDİM ETTİ
AK Parti mitinginde Kocaelililere hitap eden Başbakan Recep Tayip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Hırvatistan´da yapılan şampiyonada Avrupa şampiyonu olan Büyükşehir Kağıtspor Karate takımı ile bir araya geldi. Büyükşehir´in Avrupa şampiyonluğu kupasını, Başbakan Erdoğan´ın bir zamanlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken sporcusu olan Haldun Alagaş verdi. Yıllar sonra Alagaş´la tekrar bulaşan  Başbakan Erdoğan, hem Haldun´un, hem de Büyükşehir Kağıtspor´un Avrupa´da yakaladığı başarıdan dolayı bir hayli mutlu oldu. Hatırlanacağı gibi Başbakan Erdoğan daha önce Alagaş´ın adına İstanbul Ümraniye´ de bir spor salonu yaptırmıştı.

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU OLSUN
Başbakan Erdoğan Büyükşehirli sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirirken, Avrupa şampiyonluğunun mutluluk verici olduğunu ifade etti ve bundan sonraki hedefin dünya şampiyonluğu olmasını istedi. Başbakanın ardından Büyükşehirli karatecilerle görüşme fırsatı bulan Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ise, başarılı sporcuları kutladı ve şampiyon olan sporcularla bir araya gelmekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!