Başarı iş sahibi yaptı

Özelleştirme Sosyal Destek Projesi kapsamında eğitim gören kursiyerler sertifikalarını aldı

İŞKUR ve MARSİAD iş birliğiyle yapılan ‘Özelleştirme Sosyal Destek Projesi 2´ kapsamında eğitim gören kursiyerlerden başarılı olanlara düzenlenen tören ile sertifikaları verildi. Başarılı kursiyerlerle çalışmak için  Kocaeli´ndeki çok sayıda firma eleman başvurusu yaptı. Gerekli dağılımın ardından kursiyerler Kocaeli´nin önemli firmalarında işe başlayacak.

BAŞARILI KURSİYERLER
İŞKUR ve MARSİAD tarafından ‘Özelleştirme Sosyal Destek Projesi 2´ kapsamında yapılan Perakende Satış elemanı yetiştirme kursu sertifika töreni dün gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vali Yardımıcısı Ruhi Peker, KOÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Arif Demir, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Milli Eğitim Müdür Vekili Muhlis Öztürk, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Canımova, Kızılay Müdürü Muzaffer Şişmanoğlu ve Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Özcan´ın da hazır bulunduğu törene sertifika alan kursiyerlerin aileleri de katıldı. Yaklaşık 3,5 ay süren bir eğitime tabi tutulan öğrencilerden 24 tanesi kursu başarı ile tamamlayarak sertifikalarına kavuştular.

İŞ İMKANI
Önemli bir projeyi gerçekleştirdiklerini belirten MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, “gerçekleştirdiğimiz bu proje gerçekten çok önemli bir proje. Bizlerin en büyük sıkıntısı kalifiye elemanın az oluşu´´ ifadelerini kullandı. Daha sonra kursu başarı ile tamamlayan 24 kursiyere sertifikaları verildi. Sertifika alan 24 başarılı kursiyer için eleman başvurusu yapan firmalar şöyle; Özdağ Grup 11 kişi, Ekonomik Pazar 2 kişi, RU-YA Ticaret 1 kişi, Özdilek Alışveriş Merkezi 2 kişi, Belmar Alışveriş Merkezi 4 kişi, Ayvazoğlu Süt Ürünleri 1 kişi, Taşmar Market 1 kişi, Gimpa Market 3 kişi, Özel Kocaeli Tıp Merkezi 2 kişi, KESE Marketler Zinciri 2 kişi. Kursiyerler gerekli dağılım yapıldıktan sonra hemen işe başlayabilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!