Barakadan modern itfaiye binasına

Çayırova´nın itfaiye binası ile ihtiyaçları yenilendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet alanının genişlemesinden sonra kullanıma elverişli olmayan ilçe ve beldelerdeki itfaiye binalarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Çayırova´nın itfaiye binası ile ihtiyaçları yenilendi.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet alanının genişlemesinden sonra kullanıma elverişli olmayan ilçe ve beldelerdeki itfaiye binalarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor.



ÇAYIROVA İTFAİYE BİNASI
Bu anlayışla daha önce Körfez itfaiyesini yenileyip hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında yapımına başladığı Çayırova´daki (Güzeltepe) itfaiye binasını da yeniledi. Böylece daha önce sağlıksız koşullarda çalışan itfaiyeciler modern bir tesise kavuşmuş oldu.



İÇİNDE NELER VAR?
Çevresi iki metre yüksekliğinde taş duvarla çevrilen yeni itfaiye bölgesinde, aynı anda 4 itfaiye aracının park edebileceği sundurma, itfaiyecilerin dinlenme, eğitim ve ofis odaları ile mutfak ihtiyaçlarının karşılanacağı iki küçük bina bulunuyor. Toplam 22 kişinin görev yaptığı Büyükşehir Belediyesi Çayırova İtfaiye Müfrezesi, Akse Mahallesinde hizmet veriyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!