Bankamatik kartları için son uyarı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 6 bin 942 üniversite öğrencisine verdiği burslar için hazırlanan bankamatik kartlarının alınması için öğrenci ve velilere yaptığı uyarıyı yineledi.

Büyükşehir yetkilileri bankamatik kartlarının büyük bir bölümünü dağıttıklarını ancak ellerinde 700 kadar kart kaldığını ifade etti. Dağıtımın halen Leyla Atakan Kültür Merkezi`nde devam ettiğini hatırlatan yetkililer, kartların 15 Şubat tarihine kadar alınmaması halinde bursların iptal edileceğini de tekrarladı. Kart dağıtım işlemine cumartesi ve pazar günleri hariç her gün 09.00- 18.00 saatleri arasında devam ediliyor.