Balkan İtfaiye Spor Olimpiyatları Kocaeli`nde düzenlenecek

Balkan İtfaiye Sporları Federasyonu`nun olağan toplantısı, 10-12 Şubat tarihlerinde Yunanistan`ın Dedeağaç kentinde yapıldı.

Türkiye`yi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler ve AR-GE`den Sorumlu Başkan Danışmanı Erkan Ayan, İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan ile Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürü Aydın Başlak`ın temsil ettiği toplantıda, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan olimpiyatların nerede yapılacağı konusu ele alındı.

ZAMANA KARŞI YARIŞLAR
Türkiye`nin yanı sıra Makedonya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Sırbistan, Arnavutluk`tan temsilcilerin de katıldığı toplantıda, Balkan İtfaiye Spor Olimpiyatları`nın 4-7 Ekim tarihleri arasında Kocaeli`nde yapılmasına karar verildi. 6 dalda yapılacak olan olimpiyatlarda, mesleki sporların yanı sıra zamana karşı yarışlar da yapılacak.