Avşa gezisi ertelendi

Akçakoca gemisinin Lübnan`a gitmesi nedeniyle gezi programı ileri bir tarihte yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yarın gerçekleştirilmesi planlanan Avşa ve Marmara Adası gezisi ertelendi. Kocaelililer´i adalara taşıyacak olan Akçakoca Deniz Otobüsü ise, İsrail´in Ortadoğu´da yeniden alevlendirdiği savaşın mağdurlarını taşımak için Lübnan´a hareket etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait deniz otobüsü, bombaların altında yaşam mücadelesi veren insanları, Kıbrıs veya Mersin limanlarına taşıyacak.

ÜCRETLER İADE EDİLİYOR
Seferlerin iptali, söz konusu gezi için iki gün öncesine kadar kayıt yaptıran yaklaşık 80 kişiye, Büyükşehir Belediyesi Deniz Ulaşım personeli tarafından telefonla bildirildi. Gezi için 50 YTL ödeyen vatandaşlara ücretleri iade edilmeye başlanırken, gezi programının deniz otobüsünün Lübnan´daki görevini tamamlayıp ilimize dönmesinden sonra gerçekleştirileceği belirtildi.