Atlıspor´dan başarılı organizasyon

Engelli at yarışları müsabakaları, büyük bir çekişmeye sahne oldu

Kocaeli Atlıspor Kulübü tarafından organize edilen, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Saraybahçe Belediyesi, Bekirpaşa Belediyesi ve Fuar Müdürlüğü kupası adı altında yapılan engelli at yarışları büyük bir heyecana sahne oldu. Atlıspor Kulübü Tesisleri´nde yapılan yarışlara sporseverler büyük ilgi gösterdi.

PROTOKOL İLGİ GÖSTERDİ
Kocaeli Atlıspor Kulübü´nün ev sahipliğinde yapılan yarışları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Fuar Müdürü Fevzi Utaş, Müsiad Başkanı İbrahim Engin, Kocaeli Atlıspor Kulüp Müdürü Sema Özler, yönetim kurulu üyeleri Fuat Çürüksulu, İsmail Kanık, Sami Pakdemir ve çok sayıda sporsever izledi. Sıcak havanın etkisiyle jokerler ve atlar zor anlar yaşadı.

DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ
Atlıspor Tesislerinde yapılan engelli at yarışlarına ilimizin yanı sıra il dışından da sporcular katıldı. 13 sporcunun yarıştığı müsabakalar sonrasında dereceye girenlere para ödülü verildi. Üç dalda yapılan yarışlar sonunda Fuar Müdürlüğü Kupası´nda birinci olan biniciye 150 YTL, Saraybahçe-Bekirpaşa Blelediye Başkanlığı Kupası´nda birinci olan biniciye 250 YTL, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı kupasında birinci olan biniciye ise 500 YTL para ödülü verildi. Ödülleri Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu,Saraybahçe Beldiye Başkanı H.Vehbi Yenice ve Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk takdim etti.

BÜYÜKŞEHİR KUPASI TAYLA AFYONERİ´NİN
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kupası´nda birinciliği Saft adlı atı ile Tayla Afyoneri, ikinciliği Tiamo adlı atıyla Funda Ünal, üçüncülüğü ise Prenses adlı atıyla Berke Şengil kazandı. Saraybahçe Belediye Başkanlığı Kupası´nda ise birinciliği Don Qui Chotte adlı atıyla Ömer Faruk Kanık, ikinciliği Adige Çello adlı atıyla Fatih Sakaoğlu, üçüncülüğü ise Anita adlı atı ile Burak Azakar elde etti. Fuar Müdürlüğü Kupası´nda birinciliği Saft adlı atıyla Tayla Afyoneri elde ederken ,ikinciliği Tiamo adlı atıyla Funda Ünal, üçüncülüğü ise Prenses adlı atıyla Berke Şengil elde etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!