“Aranan İnsan Olun”

Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi üyelerini kabul eden Başkan Karaosmanoğlu´ndan gençlere nasihat

Geçen yılın mayıs ayında kurularak faaliyetlerine başlayan Kocaeli Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Kocaeli Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Süleyman Durak, Gençlik Meclisi Başkanı Ali Doğan ve yürütme kurulu üyeleri katıldı.

“TİYATRO İLE ANLATACAĞIZ”
Gençlik meclisi adına konuşan Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ali Doğan, “Şu anda 11 kişilik yürütme, toplamda da 60 kişiden oluşan gençlik meclisimizin üye sayısını artırmak için arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Yaşadığımız kente ve ülkemize yararlı bireyler olabilmek için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek azmindeyiz” dedi. Önümüzdeki günlerde gençleri bilgilendirmeye yönelik toplantılar düzenleyeceklerini ifade eden Doğan, bazı konularda bilgi vermek adına, bilgiyi tiyatro ile anlatmaya çalışacaklarını kaydetti.

“EĞİTİMİNİZİ ARTIRIN”
Gençlik Meclisi`nin çalışma ve hedeflerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise gençlere “toplum ve kendiniz için başarılı olmalısınız” mesajını verdi. Eğitimin önemine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, “Fırsat buldukça bilginizi, becerilerinizi, eğitimini artırın ki gelecekte hiç sorun yaşamayın, hep aranan insanlar olun” dedi.

“YANINIZDAYIZ” MESAJI
Konuşmaların ardından öğrencilerden gelen soru ve talepleri yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklara düşmesi, içinde bulunduğu boşluktan geliyor. Bu boşluğu doldurmak amacıyla atılacak her adım, kötü alışkanlıklardan kurtarmaya etkendir. Attığınız her adımda yanınızdayız. Bugün kültürel ve sosyal alanda yaptığımız çalışmalar hiçbir belediye döneminde yapılmamış ve örneği olmayan çalışmalardır” dedi. Ali Doğan daha sonra Başkan Karaosmanoğlu`na bir kitap hediye etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!