Antikkapı sosyal tesise dönüşüyor

Temel ve demir aksamı yapılan Antikkapı`nın bina ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Antikkapı Lokantası´nın binasını genişletip, sosyal tesise dönüştürmek amacıyla hazırladığı projenin son ihalesini yaptı. Daha önce temel ve demir aksamı yapılmış olan binanın çelik konstrüksiyon ve cam inşaatı 45 günde yapılacak.

ÇOK AMAÇLI TESİS
Mevcut haliyle restoran olarak kullanılan Antikkapı´yi, sosyal tesise dönüştürmek için yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Mevcut binanın yanındaki arazi üzerine kurulma çalışmaları süren tesislerde düğün salonu, iş adamları için toplantı salonu ve alakart yemek salonu bulunuyor. Tesislerin yapılması ile birlikte, Antikkapı bölgede büyük bir ihtiyaca cevap verecek hale getirilmiş olacak.

NCT 1 MİLYON YTL ÖDEYECEK
Binanın tabanı bin 875 metre kare, asma kat alanı ise 900 metrekare olacak. Toplam 2 bin 775 metre karelik bir alanda kurulacak olan bina, yer tesliminden sonra 45 günde tamamlanacak. İhaleye katılan Ender Mühendislik Firması 3 milyon 251 bin 284 YTL teklif verdi. Binanın yapım masrafının 1 milyon YTL´si, Antikkapı´nın mevcut binasına karşılık, NCT Alışveriş Merkezi tarafından ödenecek.

TEMEL DAHA ÖNCE YAPILDI
Yapılacak olan tesisleri hizmete erken sokmak amacıyla, binanın temel ve demir aksam ihalesi daha önce yapılmıştı. Dost İnşaat Firması tarafından temel ve nervürlü demir çalışması tamamlanmış olan binanın geri kalan bölümü çelik konstrüksiyon ve camlı bölmelerden oluşuyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!