Amatörler kramponlarını alıyor

Süper Lig, 1. Amatör Küme ve Yıldızlar ligi takımları kramponlarını teslim almaya başladı

Hafta sonu start alacak olan Süper Lig, 1. Amatör Küme ve Yıldızlar Ligi takımlar,ı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtımına başlanan krampon ve maç topunu almaya başladı. Lig öncesi büyük bir yükten kurtulan takım yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür etti.

HABERİ DUYAN, BUZ SALONUNA GİTTİ
İlimizde faaliyet gösteren tüm spor kulüplerine 21 Eylül 2007 tarihinde yapılacak törenle malzemelerini dağıtmaya hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, hafta sonunda start alacak amatör futbol liginde mücadele edecek takımların acil ihtiyacı olan krampon ve maç toplarını dağıtmaya başladı. Bu müjdeli haberi duyan Süper Amatör lig, 1 Amatör Küme ve Yıldızlar Ligi´nde mücadele edecek toplam 92 takımın yöneticileri Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Tesisleri´ne giderek malzemelerini teslim alıyor. Söz konusu takımlar kalan malzemelerini ise, 21 Eylül tarihinde yapılacak törende teslim alacak.

 

“TAM ZAMANINDA”
Bu sezon Yıldızlar Ligi´nde mücadele edecek olan Üçyoldoğuspor Kulübü´nün başkanı Nagip Çiçek, Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan kararı duyar duymaz, Olimpik Buz Sporları Tesisleri´ne giderek 18 çift krampon ve bir maç topunu teslim aldı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şubesi İdari Amiri Abdurrahman Polat tarafından malzemelerini alan Başkan Çiçek, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine bu uygulama nedeniyle teşekkür ederek, “Amatör takımların en büyük malzeme sıkıntısı krampondur. Burada görev yapan arkadaşlarımızda amatörün içinden geldiği için bu sıkıntıyı çok iyi biliyor. Bizler kramponla ilgili sıkıntı yaşarken, Büyükşehirli yöneticiler tam zamanında imdadımıza yetiştiler” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!