“Altyapı, kentin hayat damarıdır”

Başkan Karaosmanoğlu, İSU çalışanlarına teşekkür etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, başlatılan altyapı çalışmalarında büyük başarı sağlayan İSU Kanalizasyon ve İçmesuyu Daire Başkanlığı Şantiyesi´nde çalışan 200 personelle hamsi ızgara yedi. Çalışmalar için herkese teşekkür eden Karaosmanoğlu, altyapıyı, kentin hayat damarı olarak gösterdi.

“KAZANDIĞINIMIZI HAK EDELİM”
Plajyolu´nda bulunan şantiyede düzenlenen yemekte işçilere hitaben bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, çok önemli işlere imza attıklarını ve büyük bir aile olduklarını söyledi. İl genelinde başlatılan dere ıslah çalışmaları ve altyapı sayesinde büyük bir çilenin sona erdiğini ifade eden Karaosmanoğlu, “Biz yapacağımız işi en kısa sürede en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Hepimiz buradan kazanıyoruz. Kazandığımızı sonuna kadar hak edelim. Yaptığınız çalışma sayesinde yaşanan afet sırasında ilimiz can ve mal kaybı yaşamamıştır. Bu çok önemli birg elişmedir” dedi.

DAMAR TIKANIRSA HAYAT BİTER
Konuşmasında altyapıyı insan vücudundaki hayat damarlarına benzeten Karaosmanoğlu, “Altyapıda sorun varsa damar tıkalı demektir. Damar tıkanırsa yaşam sona erer. Bir insan için kan damarları ne kadar önemliyse, bir kent için de altyapı o kadar önemlidir” şeklinde konuştu. Karaosmanoğlu, kentin yaşam kalitesinin her geçeng ün yükseldiğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Yemeğe Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ile İSU yöneticileri de katıldı. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra şantiyede incelemelerde bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!