Alikahya Stadyum Tramvay Hattına 4 teklif

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan Alikahya Stadyum Tramvay hattı yapımı için 4 firma teklif verdi

Alikahya Stadyum Tramvay Hattına 4 teklif

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Alikahya Stadyum Tramvay Hattı yapımı için kapalı teklif usulü ihale düzenlendi. Ön yeterlilik ihalesinin ardından yeterliliğe sahip 4 firma teklif verdi. Kapalı zarf usulü düzenlenen ihaleye katılan firmaların teklif zarfları tek tek açıldı. En düşük teklif 628.503.748,80 TL oldu. Firmalardan gelen teklifler ihale komisyonu tarafından incelendikten değerlendirmeye alınacak.

3,8 KİLOMETRE TRAMVAY HATTI İÇİN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan tramvay hattı projesi yapımı için 4 firma teklif verdi. Kazanan firma hali hazırda son durak olan otogardan stadyuma kadar olan bölgede çalışmalara başlayacak. 3,8 kilometre uzunluğunda olacak hattın 6 duraktan oluşması planlandı. Projenin tamamlanmasıyla bölgenin trafik akışını rahatlayacak, toplu taşıma da daha konforlu hale gelecek.

6 DURAKTAN OLUŞACAK

Yeni hat otogar depo alanından başlayacak ve en yakın noktadaki Bağımsızlık Caddesinde son bulacak. 3,8 kilometre uzunluğunda olacak hat 6 duraktan oluşacak. Hattın birinci durağı; Fener Sokak ile Sultan Murat Caddesinin kesiştiği noktada, ikinci durağı Fatma Seher Hanım Sokağın İbni Sina Sokak ile kesiştiği yerde, üçüncü durağı Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde Fenerli Sokak ile kesiştiği yerde, dördüncü durak Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde Nar Çiçeği Sokak ile kesiştiği yerde, beşinci durak Bağımsızlık Caddesi üzerinde Yunus Emre Sokak kesişiminde, altıncı durak Bağımsızlık Caddesinin sonunda olacak.

İHALEYE KATILAN FİRMALAR

  1. Nurol İnşaat                                                       1.089.627.421,60 TL
  2. 58 Yapı İnş.-Vizer İnş.                                      1.123.456.789 TL
  3. Dıllıngham Constructıon                                      899.648.908,80 TL
  4. Sigma İnş.-Emre Ray Enerji-Fmk Ray İnş.          628.503.748,80 TL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!