Açık havada resim yarışması başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin 28 Haziran İzmit`in Kurtuluş Günü etkinlikleri çerçevesinde açtığı “Yaşadığım Şehir Kocaeli” konulu resim yarışması bugün start alıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin 28 Haziran İzmit`in Kurtuluş Günü etkinlikleri çerçevesinde açtığı “Yaşadığım Şehir Kocaeli” konulu resim yarışması bugün start alıyor. 

AÇIK HAVA ATÖLYELERİNDE
Bu yıl ilki düzenlenecek resim yarışması çerçevesinde 24 Haziran tarihine kadar İzmit merkez ve tüm ilçelerde açılacak olan Açık Hava Atölyeleri`nde yarışmacılar resim yapacak.
Katılımcılar, yarışmaya katılabilmek için katılım formlarını 16 Haziran tarihinden itibaren İzmit merkezde Sanat Galerisi`nden ilçelerde ise kültür müdürlüklerinden alabilecek. Yarışmacılar resimlerini bitirdikten sonra teslimatlarını da yine aynı merkezlere teslim edecek.
 
16 YAŞINDAN BÜYÜKLER
Kocaeli`nde yaşayan tüm amatör ve profesyonel sanatçılara açık olan yarışmaya 16 yaşından büyük olanlar katılabilecek. Yağlı boya ve veya karışık teknikle çalışmak serbest. Ancak tuvallerin kısa kenarı 35 santimden küçük olmayacak. Yarışmacılar yarışmaya bir eserle katılabilecek, eserlerin üzerinde isim ve imza bulunmayacak. Ödül alan eserlerin, telif, satış, sergileme, basılı ve görsel materyallerde kullanma hakkı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne ait olacak. Yarışmada dereceye giren ilk 5 isme, bir ressam için gerekli olan tüm malzemelerin içinde bulunduğu resim seti hediye edilecek.

KATILIM FORMU VE TESLİMAT ADRESLERİ
İzmit: Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi              323 71 16 -14
Derince Belediyesi Kültür Müdürlüğü                       239 41 55
Körfez Belediyesi Kültür Müdürlüğü                        528 23 02/196
Gebze Belediyesi Kültür Müdürlüğü                         642 04 30-209
Gölcük Belediyesi Kültür Müdürlüğü                        412 88 47
Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğü                  452 10  25/122-193
Kandıra Belediyesi Kültür Müdürlüğü                       551 62 72

Bizi;
sosyal medyada takip edin!