Abdil olimpiyat barajını geçti.

Abdil Ceylan Dusseldorf da 11 nci oldu ve ülkemize önemli bir puan kazandırdı

Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı atletlerinden Abdil Ceylan, Almanya´nın Dusseldorf kentinde yapılan Uluslar arası maratonda elde ettiği derece ile olimpiyat barajını geçen 7 nci Türk sporcu olma unvanını kazandı.


İLK MARATONUNDA BARAJI GEÇTİ
Dusseldorf kentinde yapılan maratonda, erkeklerde ilk kez maraton koşan Büyükşehir Kağıtsporlu milli atlet Abdil Ceylan,  42 kilometre 195 metre uzunluğundaki parkuru, 2 saat 17 dakika 42 saniyede koşarak, yüzlerce ünlü atlet arasından 11 nci oldu. Abdil aldığı bu derece ile olimpiyat B barajını geçmeyi başardı. Abdil Ceylan´ın yanı sıra milli atletlerden Bahar Doğan´da 2 saat 37 dakika 49 saniyelik derecesi ile bayanlarda 6 ncı sırayı elde ederek olimpiyat barajını geçen bir başka Türk sporcu oldu. Abdil Ceylan´ın bu başarısı Büyükşehir Kağıtspor´da  büyük bir sevinçle karşılanırken, milli takım camiası ise 2008 Pekin Olimpiyatları için avantaj elde ettiklerinden dolayı bir hayli mutlu oldu. 


FATİH BİLGİÇ GENÇ MİLLİ
Öte yandan Büyükşehir Kağıtspor´un genç atletlerinden Fatih Bilgiç, 12 Temmuz tarihinde Macaristan´da yapılacak olan 23 Yaş altı Avrupa Şampiyonası için Ankara´da yapılan milli takım kampına katıldı. Milli takımın başında Büyükşehir Kağıtspor antrenörü İbrahim Tunç yer alıyor.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!