“Bahane değil, hizmet üretiyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Darıca’da yapılması planlanan alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi

“Bahane değil, hizmet üretiyoruz”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’da yapılacak alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Karaosmanoğlu’na incelemeleri sırasında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile İSU Genel Müdürü İlhan Bayram eşlik etti. Kocaeli’nin her köşesinde hizmet ve eser siyaseti yürüttüklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli ve Darıca, yaptığımız hizmetlerle dünyanın her tarafından görülen model bir şehir haline gelmiştir. Daha çözmemiz gereken çok sorunumuz olduğunu biliyoruz. Biz halkın derdiyle dertleniyoruz. Kocaeli’nin her köşesindeki sorunlar için bahane değil, hizmet üretiyoruz’’ dedi.