‘’Kartepe, mükemmel bir ilçe olacak’’

Başkan Karaosmanoğlu, konuk ettiği Kartepeli gençlere, ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalar yapacaklarını dile getirdi

‘’Kartepe, mükemmel bir ilçe olacak’’
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genç Kartepeliler Derneği Başkanı Murat Yıldız ile yönetim kurulu üyesi gençleri ağırladı. Kısa süre önce kurulduklarını aktaran Yıldız, Kartepeli gençler olarak ilçede güzel hizmetler yapmak istediklerini vurguladı. Kartepe’nin Kocaeli’nin yıldızı parlayan ilçelerinden bir olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Amacımız ilk etapta Kartepe’ye güzel bir kent meydanı kazandırmak. Yine Yahya Kaptan’dan Köseköy’e kadar uzanacak olan yürüyüş yolu, ilçeye bambaşka bir çehre katacak. Kartepe’nin 50-100 yıl sonrasını düşünerek adımlarımızı atıyoruz. Kartepe’nin geleceğine yönelik, stratejik planlarımıza var. Göreceksiniz Kartepe mükemmel bir ilçe olacak’’ dedi.