7´den 77´ye 4 Mevsim Kocaeli

Müracaat süresi sona erdi, en küçük yarışmacı 9 yaşındaki Soner oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması´na 7´den 77´ye herkes büyük ilgi gösterdi. Başvuru süresi bu akşam sona eren yarışmaya 215 kişi yaklaşık 950 eserle müracaat etti. Eserler 4 Kasım tarihinde jüri tarafından değerlendirilecek.

EN KÜÇÜK FOTOĞRAFÇI
Kocaeli´nin doğal güzelliklerini belgeleyip, tanıtımında katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli Fokoğraf Yarışması, yaş sınırı tanımaksızın herkesin ilgi odağı oldu. Türkiye´nin değişik bölgelerinden toplam 215 kişi yarışmaya fotoğraf gönderdi. Yaş sınırı konulmayan fotoğraf yarışmasına son gün müracaat eden 9 yaşındaki Soner Nezir Türkoğlu, en küçük yarışmacı ünvanını eline aldı. Fotoğraf çekmeyi sevdiğini, iki yıldır fotoğraf çektiğini söyleyen küçük Soner, yarışmayı kazanması daha büyük bir fotoğraf makinesi ile bilgisayar alacağını söyledi. İlköğretim okulu öğrencisi olan Soner, Gebze´den yarışmaya katıldığını belirtti.

950 ESER KATILDI
Müracaat süresi dün mesai bitimi ile birlikte dolan 4 Mevsim Kocaeli Fotoğraf Yarışması´na 950 eser katıldı. Jüri üyeleri 4 Kasım tarihinde yapacakları toplantı ile eserleri değerlendirmeye alacak. Değerlendirme sonucu ise 6 Kasım tarihinde açıklanacak. Yarışmanın sergileme ve ödül töreni ise 19 Aralık Salı Günü Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi´nde yapılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!