2008 keyif yılı olacak

Başkan Karaosmanoğlu, Acısu, Sarımeşe ve Suadiye`de çalışmaları inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Acısu, Sarımeşe ve Suadiye´de yapılan çalışmaları denetleyip, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu, “Yaptığımız hizmetlerde alnımız ak, yüzümüz pak” derken, Kocaeli´nin Türkiye´ye model bir kent konumuna geldiğini anlattı. Karaosmanoğlu, 2008 yılında ise açılışlarla birlikte sıkıntıların sona ereceğini ifade etti.

ADİL HİZMET
Gezi ve incelemeleri sırasında alt ve üstyapı konusunda yapılan hizmetleri değerlendiren Karaosmanoğlu, 1984-2004 yılları arasında yapılan yatırımdan daha çok yatırım yaptıklarını dile getirdi. Her belediyeye eşit mesafede durduklarını anlatan Karaosmanoğlu, adil bir hizmet anlayışı sayesinde kentin her köşesini kalkındırdıklarını dile getirdi. Bu çalışma temposundan ve yönteminden vazgeçmeyeceklerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı, kendisini herkesin tanıdığını ifade etti.

TÜRKİYE´YE MODEL KENT
İlk durağı olan Acısu´da Belediye Başkanı Abdullah Sungur´dan bilgi alan Karaosmanoğlu, “Tam üç yıldan beri bu kentte altyapı çalışması yapıyoruz, temeller atıyoruz. Şimdi bunları hayata geçirme zamanı. 2008 yılı bizim için açılışlar yılı olacak. Açılışlar gerçekleştikçe, sıkıntılar bitecek. Sıkıntılar bittikçe daha keyiflili olacağız. 2008 yılı kentimiz insanı için keyif yılı olacak. Bu kent Türkiye´ye model ve örnek olacak. Hizmetlerimizle bunu başardık” dedi.

ÜÇ BELDE GEZDİ
Başkan Karaosmanoğlu, Acısu´dan sonra Sarımeşe Belediye Başkanı Ergün Berdan´ı makamında ziyaret ederek, belde ile ilgili brifing aldı. Eğitimci Başkan Karaosmanoğlu Sarımeşe İlköğretim Okulu´nda da  öğrencilerle sohbet eden Karaosmanoğlu, Suadiye Beldesi´ne geçerek, burada Başkan Şükrü Karabalık ile birlikte esnafı gezdi. Vatandaşlarla sohbet eden Karaosmanoğlu, hizmetleri artırarak yollarına devam edeceklerini dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!