20 kişiye muayene şansı

Büyükşehir`in Tüp Bebek Semineri`ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları sağlık konularında bilgilendirmeye devam ediyor. Büyükşehir, dün de Tüp Bebek konusunda ikinci bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Nikah salonunda yapılan seminere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Çok sayıda aileyi yakından ilgilendiren yöntem konusunda, alanında uzman hekimler detaylı bilgi aktardı. Seminere katılanlar arasında yapılan çekilişte ise, 20 kişi ücretsiz tüp bebek muayenesi şansı elde etti.

UZMANLAR KATILDI
Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sağlık Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen seminere Metropolitan Florence Nightinge Hastanesi Tüp Bebek ve Kadın Doğum Ünitesi ile Brüksel Kadın Sağlığı ve Üreme Merkezi hekimleri katıldı.

TEDAVİ YOLLARI ANLATILDI
Kocaeli Belediyesi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü bünyesinde, tüp bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin izleyecekleri tedavi yolları ile ilgili bir seminer düzenlendi.  Metropolitan Florence Nightinge Hastanesi Tüp Bebek ve Kadın Doğum Ünitesi Brüksel Kadın Sağlığı ve Üreme Merkezi Genel Direktörü Prof. Dr. Yücel Karaman, Op.Dr. M. Ali Akman ve Jinekoloji Kordinatörü ve Op. Dr. Sema Songültekin tüp bebek konusunda  katılımcılara sinevizyon eşliğinde bilgiler aktardı. Seminere Kocaeli Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşleri Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz da katıldı.

TÜP BEBEKTE İŞLEYİŞİYE DİKKAT EDİLMELİ
Seminerde söz alan Op.Dr. M. Ali Akman, tüp bebek tedavisinde yumurtalıkların uyarılması, yumurta toplama, mikro enjeksiyon gibi konular hakkında bilgi verdi.

YÖNTEMİ TANITTI
Daha sonra söz alan  Metropolitan Florence Nightinge Hastanesi Tüp Bebek ve Kadın Doğum Ünitesi Brüksel Kadın Sağlığı ve Üreme Merkezi Genel Direktörü Prof. Dr. Yücel Karaman, geniş anlamda tüp bebek yöntemini açıkladı. Dr. Karaman, birden fazla tüp bebek denemesinde gebelik elde edilemememsi durumunda, yapay rahim tedavisi uygulayabileceklerini belirtti. Hekimler daha sonra vatandaşlardan gelen soruları yanıtladı.
 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!