23 Temmuz 2004 7. Birleşiminin 1. Oturumu Meclis Tutanak Özeti

T.C. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi´nin 001.İçtima Devresi 7.Birleşiminin 1. Oturumu
23-07-04 Tarih Cuma Günü Saat 16:00da yaptığı Olağan Toplantısına ait Tutanak Özetidir

-------------------------------------------------------

Gündem gereğince yoklama yapılarak Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Başkanlığında Azalardan Halik Vehbi YENİCE, Abdullah KÖKTÜRK, Metin KOZLUCA, İlyas ŞEKER, M.Zekeriya ÖZAK,Ö.Uluç GÖNÜL, Mustafa ATEŞ, Cemil KAVURT, Hicran UZUN, Necat ÇAKIR, Alparslan SEYMEN, Hüseyin ACURMAN´ ın mevcut oldukları anlaşıldı.

Azalardan Hasan KIRLI´ nın mazereti dolayısıyla toplantıya katılamamıştır.

23 Temmuz 2004 tarih ve 25531 sayı ile yürürlüğe giren 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanununa göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olduğundan Meclis toplantısı yoklama yapılıp kapatılmıştır.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MECLİS ÜYESİ KATİP
İbrahim KARAOSMANOĞLU Alparslan SEYMEN Cemil KAVURT