Yeniköy Eğitim Merkezi açıldı

Yeniköy de öğrenim gören gençlere hizmet etme amacı ile kurulan Yeniköy Eğitim Merkezi önceki gün açıldı.

Merkezin açılışına  Vali Yardımcısı Necmettin Kalkan,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İlyas Şeker,Yeniköy Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Saraybahçe Belediye Başkanı H.Vehbi Yenice, Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman ve çok sayıda davetli katıldı.

İYİ NESİL YETİŞTİRMELİYİZ
Başkanlığını İbrahim Yenice`nin yaptığı dernek açılışında bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker “Öncelikli olarak yaptığınız bu kutsal görev için hepinize teşekkür ediyorum. Bu ülkenin geleceği için eğitimli gençlere ihtiyaç var. Geri kalmışlığın önüne geçebilmek,ekonomik gelir düzeyini artırabilmek,ülkemizin her alanda gelişmiş dünya ülkeleri ile yarışabilmesini sağlamak için öncelikli olarak yetişen genç nesillerin iyi eğitilmesi şarttır. Kısacası Türkiye`nin,şu anda uydu çağını yaşayan gelişmiş ülkelerle yarışabilmesi için,gençlerine sahip çıkması,onları iyi bir eğitimden geçirerek,ülkesine ve topluma yararlı,üretken bireyler haline getirmesi gerekmektedir” dedi.

KOMEK`İN HEDEFİ
Büyükşehir Belediyesi`nin de gençlerin önünü açmak,onları meslek sahibi yapmak amacıyla 38 ayrı branşta açtığı KOMEK kurslarına değinen Şeker, “Bu kurslar sayesinde gençlerimizi kahve köşelerinden ve kötü alışkanlıklardan kurtardık. Bu yıl 6 bin, gelecek yıl 15 bin insanımızın bu kurslardan yararlanmasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!