Ulus Pazarı`nın girişine cep,yanına otopark

Büyükşehir Belediyesi, Ulus Pazarı nedeniyle Kırsal Terminal çevresinde sıkışan trafiğe çözüm bulmak için harekete geçti.

OTOPARK SORUNUNA SON
Büyükşehir`e bağlı ekipler Ulus Pazarı`nın Kandıra tarafında bulunan belediyeye ait arazide zemin düzeltme çalışmalarına başladı.
Karayolları`na devredilmesi düşünülen alanda çalışmalara başlayan ekiplerin, bir iki hafta içinde araziyi geçici otopark olarak vatandaşların kullanımına sunması bekleniyor.

TRAFİK RAHATLAYACAK
Ayrıca Ulus Pazarı`nın girişine, minibüslerin güvenli olarak yolcu indirip bindirmeleri amacıyla cep durak yapıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Yuvam Akarca güzergahının bulunduğu yolda yapılan bu durak da, Pazar günleri yaşanan trafik keşmekeşini önemli ölçüde rahatlatacak.