Fatma teyzenin imdadına Zabıta yetişti

Büyükşehir Zabıtası, mağdur ve yürümekte zorluk çeken Fatma teyzeyi güvenli bir şekilde evine bıraktı

Fatma teyzenin imdadına Zabıta yetişti

Kocaeli’nin dört bir yanında halkın huzuru ve sağlığı için görev yapan Büyükşehir Zabıtası, mağdur vatandaşlarında imdadına koşuyor. Bu kapsamda Gebze Zabıta Amirliği ekipleri, mağdur ve yürümekte zorluk çeken Fatma Tural isimli yaşlı teyzeyi ekip aracıyla evine bıraktı.

TİTİZ VE ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

Kocaeli halkına huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı oluşturabilmek için 7/24 görev yapan Büyükşehir Zabıtası, yardım talebinde bulunan vatandaşları yolda bırakmıyor. Bu yönde titiz ve özverili bir çalışma yürüten ekipler, Büyükşehir Belediyesi Gebze Ek Hizmet Binası’na giderek evine bırakılması için talepte bulunan Fatma teyzenin bu isteğini hemen yerine getirdi.

ARAÇLA EVİNE BIRAKILDI

Fatma teyzeye yardımcı olan zabıta ekipleri, yaşlı kadını araçla Çayırova Emek Mahallesi’ndeki evine bıraktı. Fatma teyze, evinin kapısına kadar kendisine eşlik eden zabıta personeline teşekkür etti.

İLGİLİ
HİZMET

Zabıta

Zabıtalarımız ile kentimiz yaşam alanlarını sizler için daha güvenli hale getiriyoruz.

Zabıta

Kocaeli halkının huzuru ve mutluluğu, temiz, düzenli ve yaşanabilir bir Kocaeli için 7/24 özveriyle görev yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kamu düzenini ve güvenliğini sağlama, trafik denetimi, ticari faaliyetlerin düzenlenmesi gibi görevleri başarıyla yerine getirmektedir. Bu kapsamda, düzenli olarak iş yerleri ve etiket denetimleri, duygu sömürüsü yaparak vatandaşları rahatsız eden şahıslara müdahale edilmektedir. Emniyet ekipleri ile birlikte, Belediyemiz sorumluluk alanları içerisinde park yasağı olan caddelerde, trafik akışını ve kontrolünü sağlamak amacıyla denetlemeler ve gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Ayrıca durak içi, engelli araç yerleri, tramvay yolu işgallerini önlemek için gerekli kontroller yapılmaktadır. Milli bayramlarda ve belediyemizin etkinliklerinde gerekli tedbirlerin alınması gibi tüm zabıta iş ve işlemleri özverili bir şekilde yürütülmektedir.

6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun hakkında eğitimler düzenlenmektedir.

 

Kimler Faydalanabilir?

Kocaeli genelindeki tüm okullar bu hizmetten faydalanabilir.

 

Nasıl Başvurulur?

Özel ve Resmi Okullarca yapılan talep yazısına istinaden gerekli planlama yapılarak eğitim seminerleri düzenlenmektedir.

 

Nerede Eğitim Veriliyor?

Okulların kendi eğitim salonlarında eğitim verilmektedir.

6502 Sayılı Tüketici Kanununa istinaden, fiyat etiketi, son kullanma tarihi geçmiş ürünler, stokçuluk ve satıştan kaçınmayla ilgili iş yerlerine denetim yapılmaktadır.

 

Nasıl Başvurulur?

153 Merkezine bilgi verilmesi durumunda ekipler tarafından gerekli denetimler gerçekleştirilmektedir.

BURADAN çekilen aracınızla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Serdar Mahallesi, İstanbul Karayolu Caddesi, No/57 İzmit/Kocaeli

0262 325 86 25

Bu içerik 24-04-2024 10:52'da eklendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!