Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü

Mustafa YALTIRAK
0262 318 21 73 mustafayaltirak@kocaeli.bel.tr Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  İzmit / Kocaeli

1978 Isparta Uluborlu’da doğdu. 2001 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını 2021 yılında Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünde tamamladı. 2002-2009 yılları arasında Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatlarında görev yaptı. 2009 yılında geldiği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığında bir yıl çalıştı. 2010 yılından itibaren İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğünde jeofizik mühendisi olarak görev yapmakta iken Ekim 2022 yılında Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürü olarak görevlendirilmiştir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Dökümanlar Sismolojik İzleme ve Deprem Eğitim Merkezi Raporlar