Yol, Köprü, Etüt ve Proje Şube Müdürlüğü

Derya BİLGİR
0262 324 05 10 deryabilgir@kocaeli.bel.tr Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  İzmit / Kocaeli

1980 yılında Erzurum da doğdu. İlk ve orta eğitimini Erzurum tamamladı. Erzurum Anadolu Lisesi’nde lise öğrenimini bitirdi. Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü, sonra Bahçeşehir Üniversitesi Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi Yüksek Lisans programını tamamladı.Özel sektörde saha mühendisi olarak görev yaptı.2006 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nda İnşaat Mühendisi  olarak göreve başladı. Bu süre zarfında  Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda Proje Yapım Ve Kontrol  Şefliği, Etüd Proje Ve Keşif Şube Müdürü olarak görev yaptı. 27 Ocak 2015 tarihinde Ulaşım Dairesi Başkanlığında Ulaşım Planlama ve Etüt proje  Müdürü olarak görev  yapmaktadır.

Birime Ait Hizmetler