İtfaiye Müdahale Şube Müdürlüğü

Hüseyin GÜRBÜZ
0262 318 28 00 huseyin.gurbuz@kocaeli.bel.tr Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  İzmit / Kocaeli

1980 Besni, Adıyaman da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adıyaman ve Malatya’da tamamladı. Lisans eğitimleri Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümlerini bitirerek tamamlamıştır.

2000 yılında itfaiye eri olarak İzmit büyükşehir belediyesinde işe başladı.  Sırasıyla; Vardiya Amirliği, Proje Denetim Birimi personeli, Grup Amirliği ve Bölge Gruplar Amirliği görevlerinde bulundu. İtfaiye hizmetlerinin her alanında görev almış, yurtiçi ve yurtdışı çeşitli eğitimlere katılarak iş tecrübesi ve bilgi birikimini arttırmıştır.

29.08.2022 tarihinde KBB İtfaiye Dairesi Başkanlığında Müdahale Şube Müdürü olarak görevlendirildi. Evli ve iki çocuk babası olan Hüseyin GÜRBÜZ halen aynı görevi sürdürmektedir.

Birime Ait Hizmetler