İhale İşleri Şube Müdürlüğü

Hamza SERİM
0262 318 14 89 hamza.serim@kocaeli.bel.tr Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  İzmit / Kocaeli

1987 yılında Kocaeli ili İzmit ilçesinde doğdu. Ortaöğrenimini Türk Pirelli İlköğretim Okulunda ve lise eğitimini İzmit Mimar Sinan lisesinde tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme (4 yıllık), Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı ve Emlak ve Emlak yönetimi bölümlerini bitirdi. Daha sonra Kocaeli Üniversitesinde Ekonomi Programı alanında yüksek lisans yaptı.
    İş hayatında 2007 yılında Hayat Kimya A.Ş. de 2 yıl üretim görevlisi olarak çalıştı. Daha sonra 2009 yılında Kpss sınav puanıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde İdari İşler Şube müdürlüğünde 8 ay, İhale İşleri Şube Müdürlüğünde 5 yılı İhale Komisyon Şefliği olmak üzere 13 yıl süre ile çalıştı. Şuan Başkanlık oluru ile İhale İşleri Şube Müdürlüğüne atanarak görevine devam etmektedir. Başiskele’de oturan Serim, evli ve iki çocuk babasıdır.

Birime Ait Hizmetler