Bilişim Teknolojileri Şube Müdürlüğü

Şenol BİLGİN
0262 318 11 53 senol.bilgin@kocaeli.bel.tr Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  İzmit / Kocaeli

1980 yılında Gölcük’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gölcük'te tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Elektronik Haberleşme Bölümünden mezun olduktan sonra Kocaeli'de bir otomotiv fabrikasında bakım sorumlusu olarak çalışmıştır. 2005 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında teknik personel olarak göreve başlayıp 2010 yılına kadar bu görevi yerine getirmiştir. 2010-2022 yılları arasında ise sırası ile Elektronik Sistemler Şube Müdürlüğü ve Bilişim Teknolojileri Şube Müdürlüğünde Kamera ve Güvenlik Sistemleri Şefi olarak görev yapmıştır. Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi son sınıf öğrencisi, evli ve 3 çocuk babası olan Şenol BİLGİN, Bilişim Teknolojileri Şube Müdürü olarak aktif görevine devam etmektedir.

Birime Ait Hizmetler