Asfalt Üretim ve Laboratuvar Şube Müdürlüğü

Güneş MUTMAN
0262 332 29 42 gunesmutman@kocaeli.bel.tr Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  İzmit / Kocaeli

1982 yılında Gümüşhane’de doğdu. İlk, orta ve Lise öğrenimini Gümüşhane’de tamamladı. 2004 yılında Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Geoteknik Anabilim Dalında “Zemin Sıvılaşmasının Jet Grout Yöntemi ile Önlenmesi“ konulu yüksek lisans yapmıştır. Ayrıca Fen Bilimleri Enstitüsünde “Akıllı Ulaşım Sistemlerinde Endüstri 4.0” uygulamaları konulu yüksek lisans yapmıştır.

Özel sektörde yapı denetim ve tünel inşaatı konularında çalıştıktan sonra Nisan 2005 tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde İnşaat Mühendisi olarak çalışmaya başladı. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Müdürlüğünde geoteknik rapor ve mevcut binaların değerlendirilmesi ve güçlendirilmesi çalışmalarında yapı denetim görevlisi olarak çalıştı. 2005 yılında başlayan ve 2008 yılında tamamlanan TÜBİTAK MAM tarafından desteklenen Kocaeli İli için Zemin Sınıflaması ve Sismik Tehlike Değerlendirme Projesinde yer aldı. 2011 yılında İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığında kurulan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Planlama Şube Müdürlüğünde koordinatör şef ve yapı değerlendirme şefi olarak görev yaptı. Kentsel Dönüşüm Master Planı çalışmasında görev aldı. 2016 yılında Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Hizmetler Şube Müdürlüğünde mühendis daha sonra da koordinatör olarak çalıştı. Trafik Hizmetler Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2019 Eylül ayından itibaren Asfalt Üretim ve Laboratuvar Şube Müdürü olarak görev yapmaktadır.

İş Güvenliği Uzmanı olan ve İyi derecede İngilizce bilen Mutman, evli ve 2 çocuk annesidir.

Birime Ait Hizmetler