Paten+saha ücreti+uzman hoca desteği= Sadece 1.5 milyon

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Olimpik Buz Sporları Salonu`nda, yürüyebilen her yaş grubuna yönelik düzenlenen kurslar devam ediyor.

Çenesuyu mevkiindeki salonda, uzman hocalar eşliğinde gerçekleştirilen eğitimler, özellikle gençlerden büyük ilgi görüyor.

HEM UCUZ HEM EĞLENCELİ

Buz pateni ders ücretleri oldukça uygun. Bir kişi için saha ücreti, paten ve uzman hoca desteği sadece 2.5 milyon lira. Pazartesi ve perşembe günleri ise indirim var. İki gün boyunca günlük ücret 1.5 milyon lira. İsteyen herkes, hafta içi sabah 9`dan akşam 9`a, hafta sonu ise 23.00`e kadar dilediği kadar kayabiliyor. Ayrıca kayıt yaptıran herkes sağlık kontrolünden geçiriliyor.

 

YETENEKLİLER BELEDİYESPOR`A

Kurslara katılan bütün katılımcılara sertifika verilecek. Eğitim alacak öğrencilerden başarılı bulunanlar, Büyükşehir Belediyespor Kulübü`nde spor yapma imkanı elde edecek. Kurslarla ilgili bilgi almak isteyenler, 226 60 96 telefonu arayabilir.

GENÇLER: Buz Sarayı`nın müdavimleri genelde gençler. Kimi zaman tek, kimi zaman da toplu olarak kayan gençler, gün boyunca stres atıyor. 

PATENLER: Kaymak isteyenlerin hiçbir mazereti yok. Uzman hoca desteği, her numaraya göre paten ve kayabileceğiniz bir saha mevcut.

BURAK HOCA: Buz Sarayı`nın öğretmenleri arasında yer alan Burak Sezgin, hayatında ilk kez kayak yapanlarla yakından ilgileniyor

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!