Çocuk Festivali bugün ve yarın yapılacak programlarla sürecek

Tarih: 23 Nisan, 2011

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Festivali bugün ve yarın düzenlenecek olan etkinliklerle devam edecek. 23 Nisan Cumartesi günü saat 15.30’da dünya çocukları Kocaeli’nin tüm ilçelerinde gösterilerini sunacak. İzmit ilçesindeki gösteriler Belsa önünde yapılacak.

Bugün saat 19.30’da Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde ‘Güzel Türkçemiz Dünyanın Dört Bir Yanında’ konseri gerçekleştirilecek. Türkçe Olimpiyatları’nda dereceye girenler en güzel Türkçe şarkıları Kocaelililer için seslendirecek.

24 Nisan Pazar günü ise dünya çocuklarının tamamı İnterteks Fuar alanında Kocaelili çocuklarla birlikte olacak. Gala programında dünya çocukları ülkelerine özgü gösterilerini sunacak. Program saat 15.00’da başlayacak.