Yuvacık Konutları´na muhteşem tesis

Büyükşehir tarafından yapılan spor kompleksi halka tanıtıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvacık Kalıcı Konutları için yaptırdığı muhteşem bir spor kompleksini halkın hizmetine sundu.  Spor kompeleksi, düzenlenen pilav partisi ile vatandaşlara tanıtıldı.

VATANDAŞ MUTLU
Resmi açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Aydınkent Spor Kompleksi´nin tanıtımına büyük ilgi vardı. Tanıtım sırasında katılanlara pilav ve ayran dağıtımı yapıldı. Tanıtıma katılan çocuklar, hem spor yaptı, hem de oyun parkının doyasıya tadını çıkardı.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, son derece mutlu olduğunu belirterek, “Sporun ve sporcunun her zaman yanında olmayı en önemli görevlerimizden saydık. Bugün burada gördüğüm tablo, benim ve bu tesislerin yapımında emeği geçen tüm çalışanlarımızın yorgunluğunu hafifletiyor. Kocaeli´nde müsait bulduğumuz her alana bu tür tesis yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugüne kadar birçok spor tesisini hizmete açtık. Demek ki çalışınca oluyor” dedi.

AYDINKENT SPOR KOMPLEKSI
Yuvacık´taki Aydınkent kalıcı konutlar bölgesine kazandırılan bu kopmleks nedeniyle, Başkan Karaosmanoğlu´na Abdül Kadir Karaosmanoğlu tarafından bir plaket taktim edildi. Hacı Mecit Bulvarı üzerinde inşa edilen spor tesisi, bir adet çim futbol sahası, iki adet basket sahası, iki adet kafeterya, çocuk oyun parkları, yürüyüş yolları, açık fitness alanı, oturma grupları ve kamelyalardan oluşuyor. Kompleks 850 bin YTL´ye mal oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!