Yuvacık, Karşıyaka, Bahçecik bağlantı yolu asfaltlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, zemini oldukça bozuk olan Yuvacık, Karşıyaka ve Bahçecik arasındaki bağlantı yolunu yenilemek için kolları sıvadı. Yuvacık Kalıcı Konutları`ndan başlayan ve Bahçecik Kalıcı Konutları`nda son bulan 3.5 kilometrelik yola asfalt dökülerek parke ve bordür döşemesi yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, zemini oldukça bozuk olan Yuvacık, Karşıyaka ve Bahçecik arasındaki bağlantı yolunu yenilemek için kolları sıvadı. Yuvacık Kalıcı Konutları´ndan başlayan ve Bahçecik Kalıcı Konutları´nda son bulan 3.5 kilometrelik yola asfalt dökülerek parke ve bordür döşemesi yapılacak.

İHALESİ YAPILDI
Büyükşehir Belediyesi, üç belde için önemli bir geçiş noktası olan yol için dün (Çarşamba) ihaleye çıktı. “Yuvacık, Karşıyaka, Bahçecik Bağlantı Yolu Asfalt, Parke ve Bordür Yapım İşi” adı altında çıkılan ihaleye 5 firma teklif verdi. En yüksek teklifi 3 milyon 416 bin 595 YTL ile Asfatsan İnşaat yaparken, en düşük teklif ise 2 milyon 667 bin 676 YTL ile Rota İnşaattan geldi. Çalışmalar ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldıktan 240 iş gününde bitmiş olacak.

İhaleye katılan firma ve teklifleri ise şöyle:

1- Rota İnşaat             2 milyon 667 bin 676 YTL.
2- Özmaş Müt.             2 milyon 941 bin 550 YTL.
3- Simge Mat A.Ş         3 milyon 254 bin 899 YTL.
4- Dünyalar Asfalt        3 milyon 347 bin 830 YTL.
5- Asfatsan İnşaat       3 milyon 416 bin 595 YTL.