Yarımca Kültür Merkezi´nde de çalışma başladı

Hafriyatı kaldıran ekipler, yakında temel atacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin kültür merkezleri atağı sürüyor. Her alanda olduğu gibi ilimizin kültürel ve sosyal ihtiyaçlarını da karşılamak amacıyla önemli adımlar atan Büyükşehir Belediyesi, Yarımca Kültür Merkezi inşaatına da start verdi.

HAFRİYAT BİTTİ GİBİ
Körfez ilçeye bağlı Atalar Mahallesi`nde, Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Karabulut Caddesi`nin kesiştiği alanda gerçekleştirilecek olan kültür merkezi için, müteahhit firmaya bağlı ekipler hafriyat çalışmalarını sürdürüyor. Kısa bir süre sonra tamamlanacak olan çalışmaların ardından, kültür merkezinin temeli atılmaya başlanacak.

7 BİN METREKARE
Körfez eski Belediye Başkanı Hüseyin Avni Şirin döneminde yapılan ancak pek kullanılmayan tek katlı binanın yerine inşa edilecek olan kültür merkezi, toplam 7 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Tüm sosyal ve kültürel aktivitelerin yapılabileceği kültür merkezi bodrum, zemin kat ve üzeri bir kattan oluşacak.

7 AYDA TAMAM
Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 ayda tamamlanacak olan kültür merkezinin bodrum katında 80 araçlık otopark yer alacak. Zemin katta ise spor salonu, soyunma odaları, ofisler, toplantı odası, sanat etkinliklerinin yapılacağı sergi holü, sağlık merkezi, kurs odaları ile M. Akif Caddesi`ne bakan cephede 7 dükkan bulunacak. Birinci katta ise 520 kişilik düğün salonu, gelin, sanatçı ve personel odası bulunacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!