Vurduklarını devirdiler

Sakarya`da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasına katılan Büyükşehir Kağıtsporlu boksörler vurduklarını devirdiler.

20-25 Haziran tarihleri arasında Sakarya´da yapılan Türkiye Minikler Ferdi Boks Şampiyonası´na katılan Büyükşehir Kağıtspor, 3 birincilik 2 ikincilk, 2 üçüncülük aldı.

AĞUSTOS AYINDA UKRAYNA´YA GİDECEKLER
Sakarya´da yapılan şampiyonada dereceye girmeyi başaran Büyükşehir Kağıtsporlu minik boksörler, Türkiye Minikler Boks takımı kampına davet edildi. Kamp sonrasında milli takıma seçilecek olan sporcular, Ağustos ayında Ukrayna´da yapılacak olan şampiyonada ülkemizi temsil edecek.

BÜYÜKŞEHİRİN KAPILARI HERKESE AÇIK
Kampa davet edilen bu 7 sporcudan en az 5 tanesinin milli takımla birlikte Ukrayna´ya gideceğine inandığını belirten Büyükşehir Kağıtspor Boks Takımı antrenörü Recep Özkar, “Milli takım kampına davet edilen sporcularımızın hepside kaliteli sporcular, en az 5 tanesinin Ukrayna´da ay yıldızlı formayı giyeceğini umut ediyorum. Çalışmalarımız aynı tempoda devam etmektedir. Bu yaz tatilinde tüm sporcularımızı erek bayan ayırt etmeden çalışmalarımıza davet ediyoruz” diyerek, Büyükşehir Kağıtspor´un kapılarının herkese açık olduğunu bir kez daha vurgulamış oldu.

HANGİ SPORCU, HANGİ MADALYAYI KAZANDI
Alt Minikler:
Burhan Akçay         62 kg   1.
Üst Minikler:
Selçuk Eker           44.5 kg  1.
Mehmet Topçakan  50 kg   1.
Devrim Bal            46 kg   2.
Volkan Pepe          48 kg   2.
Kadir Güllüce          52 kg   3.
Gökhan Kayhan       43 kg   3.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!